پشتيباني

ابزار هدايت به بالاي صفحه

بایگانی اسفند ۱۳۹۳ :: مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان
موسسه خیریه نرجس خاتون (س) با هدف کمک به ایتام،کمک به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست،کمک به نیازمندان از کار افتاده و سالمند، ایجاد صندوق قرض الحسنه، ایجاد کارگاه های کار آفرین،ایجاد مرکز توانبخشی تاسیس گردید و در سال 1391 با شماره 303 ثبت کشوری شد.
حساب بانک صادرات شعبه مزینان:
حساب :0104796105000
کارت :6037691990029407
حديث موضوعي
پيوندها
دريافت کد ذکر ايام هفته براي وبلاگ
تاريخ روز تاريخ روز

  • آيه قرآن وصيت شهدا

    کد اخبار

    حديث موضوعي

    ۶ مطلب در اسفند ۱۳۹۳ ثبت شده است

    راه های مطلع شدن از این که به شما سبد کالا تعلق می گیرد یا خیر(14نظر)
    به مناسبت ایام سال نو و فرا رسیدن سال جدید موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) برای کمک به مددجویان تحت پوشش اقدام به توزیع سبد کالا نمود.
    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛به مناسبت فرا رسیدن بهار گلها و نزدیک شدن به سال جدید موسسه به همت خیرین نیکو کار اقدام به تهیه و توزیع یکصدو پنجاه سبد کالا بین مددجویان تحت پوشش خود نمود.
     محتوی سبدها عبارتند از :گوشت گرم،برنچ ایرانی،چای،روغن مایع 3 لیتری،یک بسته شکلات،ماکارونی،یک بسته سویا،یک ظرف پیرکس شکلات خوری
                                    ------------------------------------------------------------------------
    ضمن ارج نهادن به زحمات تمامی عزیزانی که در طول یکسال گذشته یار و همراه ما بودند و قدر دانی از همه خیرین و آرزوی سلامتی سالی خوش برای تمامی آنهااسامی تعدای از یاوران بدینوسیله اعلام می شود:
    - جناب آقای دکتر هاشمی ریاست محترم بهزیستی کل کشور
    - سر کار خانم  تهمینه شکیب مدیر کل محترم بهزیستی خراسان رضوی
    - جناب آقای منوچهرعدالت جو معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی
    - جناب آقای حمید رضا پور یوسف معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی
    - جناب آقای رضا شایان دوست رئیس محترم بهزیستی شهرستان داورزن
    - جنای آقای رضا فلاحی فرماندار محترم شهرستان داورزن
    - جناب آقای حامد قربانی بخشدار مرکزی شهرستان داورزن
    - پرسنل محترم سپاه پاسداران دانشگاه علوم پزشکی بقیۀ الله
    - فرماندهی محترم قرارگاه خاتم الانبیاء-قرب کوثر
    - جناب آقای احمد مزینانی قرارگاه قرب کوثر
    - جناب آقای امیر مزینانی سر دبیر روزنامه هفت صبح
    - جناب آقای علی عسگری مزینانی مسئول محترم شاهدان کویر
     - خانواده محترم ضیایی (دکتر حسین ضیایی،حسن ضیایی و...)
    - خانواده محترم مرحوم شیخ محمود شریعتی
    - خانواده محترم عطار
    - خانواده محترم همت آبادی
    در انتها هیئت مدیره موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س)مزینان ضمن عذر خواهی از اینکه نام خیٍرّی در این لیست از قلم افتاده ضمن تقدیر و تشکر از تمامی عزیزانی که به هر نحوی موجب دلگرمی و پیشرفت فعالیتهای موسسه گردیده اند کمال سپاس و تشکر را داشته و امیدواراست سال جدید را در پناه خداوند متعال به خوبی و خوشی شروع نمائید.

    پیشاپیش سال نو مبارک

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۲۷ اسفند ۹۳ ، ۱۳:۴۴
    نور الله مزینانی
    فوق‌تخصص سوختگی تشریح کرد
    سوختگی شدید کودک ۵ ساله با شارژر غیراستاندارد موبایل/ انفجار موبایل و سرطان‌زایی امواج آن

    فوق‌تخصص سوختگی از سوختگی درجه ۴(شدیدترین نوع سوختگی) کودکی پنج‌ساله به علت استفاده از تجهیزات غیراستاندارد موبایل خبر داد.

    خبرگزاری فارس: سوختگی شدید کودک ۵ ساله با شارژر غیراستاندارد موبایل/ انفجار موبایل و سرطان‌زایی امواج آن

    مهدی ایاز، فوق تخصص سوختگی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار کرد: چندی پیش موردی داشتم که در آن پسر پنجساله در حال بازی با گوشی موبایلی بود که در شارژ بوده است و دستش با محل اتصال شارژر به موبایل تماس پیدا می‌کند و دچار سوختگی درجه 4 می‌شود.

    سوختگی درجه 4 نوعی از سوختگی است که علاوه بر پوست به ماهیچه و استخوان نیز آسیب می زند و شدیدترین نوع سوختگی محسوب می‌شود.

    وی تصریح کرد: این گوشی تعمیری نبوده است ولی شارژر آن جدیداً تهیه شده بود. که بر اثر آ‌ن برق از انگشت نشانه دست وارد بدن می‌شود و از انگشت پا خارج می‌شود که مجبور شدیم این کودک را جراحی کنیم و بر قسمت‌های سوخته پوست بچسبانیم و به اصطلاح فلپ کنیم.

    ایاز خاطرنشان کرد: امروزه از موبایل تنها برای تماس گرفتن استفاده نمی‌شود بلکه اقداماتی مانند دریافت معنای کلمه توسط دیکشنری، وب‌گردی در اینترنت و گوش دادن به موسیقی نیز موبایل صورت می‌گیرد و یا برخی افراد با ریختن فایل‌های الکترونیکی مطالبی را توسط موبایل مطالعه می‌کنند به نحوی‌که رقم استفاده از موبایل تا حدی زیاد شده است که اکنون یک میلیارد موبایل در جهان وجود دارد.

    وی خاطر نشان کرد: از سال 2003 به بعد گزارشهایی مبنی بر خطرات موبایل در جهان منتشر شد که زنگ خطر را برای استفاده‌کنندگان از این وسیله نواخت.

    ایاز تصریح کرد: گوشی‌های موبایل اگر نزدیک تجهیزات پزشکی قرار داشته باشد مداخلاتی ایجاد می‌کند بنابراین باید حداقل یک متر با تجهیزات فاصله داشته باشد.

    این فوق تخصص سوختگی افزود: فرکانس‌های 800-1800 مگاهرتز موبایل می‌تواند درجه حرارت سلول را بالا ببرد و ثابت شده است که این بالا رفتن درجه سلول ایجاد سرطان می‌کند.

    این فوق تخصصی سوختگی خاطر نشان کرد: گزارش‌های پراکنده ثابت نشده در رابطه با خطرات موبایل مطرح شده است مانند ایجاد تومورهای داخل جمجمه، اختلالات شناختی، شنوایی و ناتوانی جنسی در مردان که به صورت قطعی ثابت نشده است.

    وی افزود: حدود 18 گزارش غیر قابل انتظاری نیز درباره موبایل‌ها مطرح شده است که بیشتر آنها از سال 2003 از کشورهای ژاپن، چین، انگلستان و ترکیه گزارش شده است که عمده آنها در موارد زیر قابل دسته‌بندی است.

    ایاز گفت: در برخی موارد که در محل‌هایی خاص بخار بنزین وجود داشته است و موبایل در آن محل در حال شارژ شدن بوده است و فرد پس از وصل کردن تماس ایجاد جرقه در نزدیک محل موبایل ایجاد شده و انفجار صورت گرفته که به صورت و گردن فرد استفاده‌کننده از موبایل آسیب زده است.

    این فوق تخصصی سوختگی خاطر نشان کرد: مواردی گزارش شده است که گوشی در حال شارژ بوده است و هنگام زنگ خوردن گوشی شارژ را از آن جدا کرده‌اند و گوشی منفجر شده است و بالعکس یعنی در حال زنگ خوردن به شارژر وصل شده است که موجب انفجار و آتش‌سوزی شده است.

    وی تصریح کرد: استفاده از موبایل در فضای گرم به خصوص زیر آفتاب نیز به انفجار منجر شده است.

    ایاز تاکید کرد: در یک مورد نیز یک سر شارژر به پریز وصل بوده و سر دیگر آن آزاد بوده است و بدن فرد ساعت‌ها با آن تماس داشته و سوختگی موضعی در بدن فرد ایجاد شده است.

    این فوق تخصصی سوختگی تصریح کرد: در موردی دیگر به علت ارتباط طولانی‌مدت گوشی در هنگام صحبت کردن با پوست، سوختگی موضعی ایجاد شده است بنابراین توصیه می‌شود فرد برای مدت طولانی و بیش از نیم ساعت گوشی را به صورت خود نچسباند چرا که ممکن است حرارت ایجاد شده سوختگی درجه دو سطحی ایجاد کند.

    وی گفت: حتی مواردی گزارش شده که مکالمه فرد نیز تمام شده بوده و زمانی که فرد دکمه پایان مکالمه را فشار داده گوشی منفجر شده است.

    ایاز در رابطه با استفاده از باطری‌های غیر استاندارد هشدار داد و گفت: مواردی گزارش شده است که گوشی در نزدیک صورت منفجر شده و حتی فرد دچار شکستگی فک شده است.

    این فوق تخصصی سوختگی به مردم توصیه کرد: موبایل وسیله‌ای مفید است که هر روز استفاده از آن گسترش پیدا می‌کند ولی باید به چند نکته دقت کرد، که گوشی در هنگام شارژ باید خاموش باشد و در هنگام صحبت کردن شارژر را از گوشی خارج نکنیم.

    این فوق تخصصی سوختگی افزود: نباید در هوای گرم از گوشی استفاده کرد و در صورتی که برای مدت طولانی مدت صحبت می‌کنیم از هندزفری استفاده کنیم و از شارژر و باطری استاندارد استفاده کنیم.

    باز نشر از:http://www.farsnews.com/

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۲۳ اسفند ۹۳ ، ۱۶:۵۹
    نور الله مزینانی

    مدیر عامل موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س)مزینان طبق روال دیدار دوره ای از محل زندگی بیماران و مددجویان تحت پوشش موسسه بازدید کرد

    به گفته روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س)مزینان؛خانم گلستانی مدیر عامل موسسه نرجس خاتون(س)به همراه همکاران خود از محل زندگی تعدادی از مددجویان تحت پوشش  بازدید بعمل آورده و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرارگرفت

    لازم به ذکر است این بازدید هر چند مدت یکبار صورت گرفته و مددجویان تحت پوشش که بصورت سی بی آر(CBR)از موسسه کمک دریافت می نمایند موارد و مشکلات خود را با مدیر عامل در میان می گذارند.

    از درج عکس این بازدید بدلیل احترام به خانواده ها ی تحت پوشش معذوریم.

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۱۶ اسفند ۹۳ ، ۱۷:۳۰
    نور الله مزینانی

    عکس های از رفتار امام خمینی (ره) با کودکان www.taknaz.ir

    پیشرفت سریع زندگی صنعتی باعث شده تا بین نسل جوان و نوجوان با والدین و بزرگ‌ترهای خانواده اختلافاتی ایجاد گردد و به عبارتی شکاف بین نسل‌ها به وجود آید، بنابر این راهکارهایی کاربردی برای حل این مساله و دوستی عمیق با فرزندان بشرح زیر می باشد

    قدم اول: شخصیت فرزند خود را بشناسید

    اگرچه شکل‌گیری شخصیت فرزند در دستان والدین است، اما به هر حال محیط بیرون یا محیط‌های دوستانه نقش مهمی را در شکل‌گیری ابعاد شخصیتی فرزندتان دارد، از این رو سعی کنید این شخصیت را تا حد زیادی واکاوی کنید. حساسیت‌های فرزندتان را بشناسید و برای آنها احترام قائل شوید. به دوستان فرزندتان احترام بگذارید، آنها را جدی بگیرید و این موضوع را همیشه مدنظر قرار دهید. همچنین برای تفریح و اوقات فراغت نظر وی را جویا شوید و وی را تا جایی که مسیرش منحرف نشده آزاد بگذارید.

    قدم دوم: از موضع بالا با وی سخن نگویید

    یکی از مهم‌ترین نکات در شکل‌گیری رابطه‌ای دوستانه با فرزند این است که همیشه از موضع پدرانه با وی سخن نگویید و همیشه آمرانه با وی برخورد نکنید. سعی کنید در کنار موضع یک پدر یا مادر در برخی اوقات با وی نرم‌تر و صمیمی‌تر برخورد کنید. اگر با موضوعی موافق نیستید او را به جای نهی‌کردن راهنمایی کنید و همیشه این اصل را به جای دستور دادن و امر و نهی‌کردن انتخاب کنید و در اولویت قرار دهید.

    قدم سوم: امین و رازدار وی باشید

    رازداری و اعتمادسازی از مهم‌ترین ارکان صمیمیت با فرزند است چراکه برای او اولین نکته در داشتن یک رابطه صمیمی با شما این است که در وهله اول بتواند شما را همچون دوستی صادق و رازدار بپندارد و این موضوع همان هنر جلب اعتمادسازی شماست و نه چیز دیگر.

     قدم چهارم: ارتباط کلامی مناسب با او داشته باشید

    با فرزندتان ارتباط کلامی مناسب و بجایی داشته باشید؛ به آن معنا که با رعایت جایگاه شما به عنوان پدر یا مادر سعی کنید با فرزندتان حداقل دقایقی از شبانه‌روز را در خلوت با هم صحبت کنید و از نقطه نظرات هم باخبر شوید. سعی کنید در این محاورات از مشکلات و دغدغه‌های احتمالی فرزندتان باخبر شوید و برای آنها حتما راه‌حلی بیابید و به راحتی از کنار آنها نگذرید. سعی کنید قبل از این‌که فرزندتان از شما درخواست کمک کند خودتان به کمک وی بروید و نگذارید هرگز برای رفع مشکلش به غریبه‌ها رو بزند حتی اگر دوست وی باشد. شناسایی این موقعیت‌ها تنها در صورتی امکان‌پذیر است که شما رابطه کلامی مناسبی را با فرزندتان داشته باشید.

    قدم پنجم: از خودخواهی و خود رأیی پرهیز کنید

    داشتن رابطه‌ای صمیمی با فرزند با خودرایی و خودخواهی جور درنمی‌آید و هرگز در کنار هم قرار نمی‌گیرند.مخصوصا اگر تصمیم مورد نظر درخصوص فرزندتان باشد حتما به نظر وی گوش کنید و اگر هم با آن موافق نیستید، اما به هر حال به آن احترام گذاشته و سعی کنید با گفتمان آن را حل کنید.

     قدم ششم: از هر نوع مقایسه بپرهیزید

    هرگز به عنوان یک پدر یا مادر فرزندتان را با دیگر بچه‌ها مقایسه نکنید. این موضوع برای آنها بسیار دردناک و آزاردهنده می‌باشد. سعی کنید در همه حال زمینه رشد و تعالی وی را مهیا کنید، اما مقایسه وی با همسن و سالانش کار بسیار غلط و مردودی است و صمیمیت بین شما را از بین می‌برد.

    باز نشر از :داورزن نیوز

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۱۰ اسفند ۹۳ ، ۰۹:۲۹
    نور الله مزینانی

    به اطلاع مراجعین محترم می رساند در صورتیکه تغییراتی در شکل و قالب وب سایت مشاهده می نمایید به واسطه این است که در حال تغییر ات و ایجادشکل و شمایل جدید برای بهتر سرویس دادن به شما خوبان هستیم. لذا از تغییرات بوجود آمده و ایجاد دوگانگی پیشاپیش عذر خواهی می نمایم.

    مدیریت وب سایت مزینانی

    ۸ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰۹ اسفند ۹۳ ، ۱۱:۳۵
    نور الله مزینانی