پشتيباني

ابزار هدايت به بالاي صفحه

بایگانی مهر ۱۳۹۵ :: مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان
موسسه خیریه نرجس خاتون (س) با هدف کمک به ایتام،کمک به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست،کمک به نیازمندان از کار افتاده و سالمند، ایجاد صندوق قرض الحسنه، ایجاد کارگاه های کار آفرین،ایجاد مرکز توانبخشی تاسیس گردید و در سال 1391 با شماره 303 ثبت کشوری شد.
حساب بانک صادرات شعبه مزینان:
حساب :0104796105000
کارت :6037691990029407
حديث موضوعي
پيوندها
دريافت کد ذکر ايام هفته براي وبلاگ
تاريخ روز تاريخ روز

  • آيه قرآن وصيت شهدا

    کد اخبار

    حديث موضوعي

    ۵ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

    Image result for ‫عکس راجع به شب هفتم امام حسین‬‎

    به مناسبت روز هفتم شهادت امام حسین (ع)و یاران باوفایش مراسم سوگواری در محل مجتمع خدمات بهزیستی مزینان برگزار شد

    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛همزمان با روز هفتم شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و هفتادو دو تن از یاران باوفایش مراسم سوگواری به همراه قرائت زیارت عاشورا در محل مجتمع خدمات بهزیستی مزینان برگزار شد.

    در این مراسم که جمعی از خانواده های محترم شهدا ،تعدادی از مددجویان تحت پوشش موسسه ،خواهران هیئت بیت الرقیه به همراه مسئول بسیج خواهران شهرستان داورزن و خواهران بسیجی و همکاران بهزیستی داورزن حضور داشتند ابتدا خانم گلستانی در ارتباط با برداشت مثبت از وقایع عاشورا و اتحاد و همدلی بین همدیگر و نفوذ دشمن بین مسلمانان مواردی را بیان داشت و بعد از آن مراسم سوگواری و قرائت زیارت عاشورا برگزار شد .

    در پایان مراسم تمامی شرکت کنندگان از ضیافت  سفره کریمانه  اهل بیت (ع)بهره مند شدند





    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۹:۱۱
    نور الله مزینانی

    محرم آمد و دلها غمین شد

    غم و عشق وبلا با هم عجین شد

    “حسین” آماده، بهر جانفشانی است

    دوباره فاطمه قلبش حزین شد . . .

    “فرا رسیدن ایام عزاداری سید الشهدا بر شما

    و تمام شیعیان و دلسوختگان و عاشقان “امام حســـین علیه السلام” تسلیت باد.”

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۱۲ مهر ۹۵ ، ۰۹:۵۵
    نور الله مزینانی

    مدیر عامل موسسه نرجس خاتون(س)مزینان در راستای اهداف از پیش تعیین شده با حضور در منزل تعدادی ازمددجویان تحت پوشش در جریان مشکلات معیشتی آنها قرار گرفت .

    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛در ادامه فعالیتهای خدماتی موسسه و در راستای اهداف از پیش تعیین شده ،مدیر عامل موسسه از خانواده تعدادی از مددجویان تحت پوشش بازدید و در جریان مسائل و مشکلات آنها برای ادامه زندگی قرار گرفت و قول مساعد برای خدمت رسانی بهتر به آنها داد.





    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۱۱ مهر ۹۵ ، ۱۵:۵۳
    نور الله مزینانی

    همزمان با روز تکریم خانواده و سالمندان  مراسمی به همت اداره بهزیستی داورزن و بهزیستی مزینان و همراهی شورای اسلامی و دهیاری مزینان و با حضور مسئولین و مدیران شهرستان داورزن در محل مجتمع بهزیستی مزینان برگزار شد.

    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛مراسم بزرگداشتی به مناسبت نزول سوره هل اتی و روز خانواده و سالمندان و همزمانی با هفته دفاع مقدس به همت هیئت امناءموسسه در محل مجتمع خذمات بهزیستی مزینان برگزار شد.

    در این مراسم که مداحی امام جمعه شهرستان داورزن،فلاحی فرماندار داورزن،شریعتی فرمانده نیروی انتظامی داورزن،بهادری شهردار داورزن،شایان دوست رئیس بهزیستی داورزن به همراه رئیس شورای اسلامی و دهیار مزینان حضور داشتند گلستانی مدیر عامل موسسه ضمن خوشامدگویی گزارشی از روند فعالیت موسسه و نحوه تکمیل فاز یک ساختمان در حال ساخت مجتمع بهزیستی مزینان را ارائه نمود

    در ادامه مداحی امام جمعه داورزن ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خانم گلستانی از مسئولین حاضر در جلسه خواستار همکاری جدی با پروزه و تکمیل فاز سالمندان را در اسرع وقت خواستار شد که تمامی حاضرین بر اساس نوع مسئولیت قول مساعدی در این ارتباط دادند.

    لازم به ذکر است قبل از ورود مسئولین خانم گلستانی مواردی را در باره تحکیم خانواده،تربیت فرزندان ،پیشگیری از آسیب های اجتماعی و تهاجم فرهنگی بیان نمود که مورد استقبال حضار قرار گرفت.

    در پایان از تعدادی از خانواده های تحت پوشش موسسه تقدیر شد.







    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰۷ مهر ۹۵ ، ۱۷:۰۳
    نور الله مزینانی
    Image result for ‫روز خانواده‬‎

    «ای کسانی که به خدا ایمان آورده اید، بکوشید خود و خانواده خویش را از آتش دوزخ مصون دارید»؛ چرا که «همانا زیان کارترین افراد کسانی هستند که خود و خانواده خویش را در روز قیامت به زیان انداختند. هان! این همان خسران و زیان آشکار است».

    خانواده، نخستین و مهم ترین نهاد تربیت آدمی است. آغازی برای صعود به قله های انسانیت و پیمودن پله های تعالی است و فضایی که در آن ارزش های اخلاقی و اجتماعی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود و اسباب رشد و تعالی انسان به وجود می آید. خانواده، چتر عطوفت و کانون مهرورزی است. باغستانی است که در آن، باغبان تربیت با سخت کوشی و تلاش دایمی، فرزندان را از گزند آفات روحی، روانی و محیطی دور می سازد و با تربیت و آموزش درست، در باروری استعدادها و استقلال شخصیت تأثیر بسزایی ایفا می کند. این مقاله دربردارنده چند پیام کوتاه درباره این کانون پرمهر و مهم است.

    سیره معصومان و خانواده

    پذیرش مسئولیت خانواده

    هنگامی که در صدر اسلام، آیه ای درباره عذاب دوزخیان نازل شد، چند تن از جوانان از ترس گرفتاری به چنین عذابی، سر به بیابان نهادند و زندگی عادی خویش را رها کردند. همسران آنان خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله آمدند و شرح حال شوهران خود را بازگفتند. حضرت از این ماجرا ناراحت شد، به سوی مسجد شتافت و چنین فرمود: «من که پیامبر شما هستم، همسر اختیار کرده ام، غذا می خورم و از بدنم نگه داری می کنم و در میان اجتماع به سر می برم و با مردم تماس دارم. هر کس از سنت و روش من روی برگرداند، از من نیست».

    تقسیم کار در خانواده

    حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه علیهاالسلام پس از تشکیل زندگی مشترک، تقسیم کارهای خانه را به نظر و مشورت رسول اکرم صلی الله علیه و آله واگذاشتند. آنان به آن حضرت گفتند: یا رسول الله! ما دوست داریم ترتیب و تقسیم بندی کارهای خانه مان با شما باشد. پیامبر نیز کارهای بیرون خانه را بر عهده علی علیه السلام و کارهای داخلی را بر عهده حضرت زهرا علیهاالسلام گذاشت. علی و فاطمه علیهاالسلام نیز از اینکه نظر رسول خدا صلی الله علیه و آله را در زندگی خصوصی خود دخالت داده اند، بسیار خرسند بودند.

    آموزش شجاعت و خداشناسی به کودک هنگام بازی

    در روایتی آمده است: هنگامی که امام حسن علیه السلام کودکی خردسال بود، فاطمه زهرا علیهاالسلام با او بازی می کرد و هنگام بازی، فرزند خود را بالا و پایین می انداخت. در آن حال درس شجاعت و شهامت به او می آموخت و در شعری که ترجمه آن چنین است، می فرمود:

    ای حسن! مانند پدرت باش بند اسارت را از گردن بگشای
    خداوندِ احسان کننده را پرستش کن و هرگز با کینه توزان دوستی نکن

    پاداش عدالت میان فرزندان

    زنی با دو فرزند کوچکش بر عایشه، همسر رسول خدا صلی الله علیه و آله وارد شد. عایشه، سه دانه خرما به زن داد. مادر به هر یک از بچه ها یک دانه خرما داد. یک دانه دیگر را نیز نصف کرد و نیمی از آن را به هریک از بچه ها داد. چون پیامبر به خانه برگشت، عایشه جریان را برای آن حضرت تعریف کرد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: آیا از کار آن زن تعجب کردی؟ خدا به دلیل رعایت عدالت و مساوات، آن زن را به بهشت خواهد برد. حضرت در جای دیگری فرموده است: «خداوند دوست دارد میان فرزندانتان عادلانه رفتار کنید، حتی در بوسیدن آنها».

    خانواده؛ سرچشمه پیشرفت جامعه

    اگر در سرچشمه ترقی و پیشرفت تمدن بیندیشیم و در جست وجوی منبع شعاع ارزش ها، فضیلت ها، کارهای نیک و خاستگاه های اخلاق در محافل اجتماعی باشیم، خواهیم دید که همه اینها از نظام خانواده هایی به هم پیوسته و سرشار از عاطفه سرچشمه می گیرد. پس اگر بنای خانواده در جامعه بر پایه فضیلت و اخلاقی نیکو استوار باشد، روح همکاری، برادری و محبت بر آن جامعه حاکم خواهد شد و آن جامعه با اتحاد و انسجام، اهلیت پذیرش امانت الهی را در زندگی خواهد داشت. اگر خانواده به انحراف، بدی ها و پراکندگی گرایش داشته باشد، جامعه به تزلزل و انحطاط خواهد گرایید و اگر زمینه این انحراف ها بیشتر شود، جامعه به گمراهی و تباهی کشیده خواهد شد. بنابراین، خانواده، هویت جامعه و نشانه های امت را بر دوش می کشد و اگر آن را به یک هرم تشبیه کنیم، پدر در رأس این هرم، مسئول مراقبت و حمایت از همسر خویش است که او نیز پایه دوم خانواده و مسئول تربیت فرزندان و سامان دهی امور خانه است.

    نقش مرد در خانواده

    پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله فرمود:

    خداوند رحمت کند پدری را که فرزندش را بر نیکی کردن بر خود کمک کند.

    نشستن مرد نزد زن و فرزندش، نزد خداوند محبوب تر از اعتکاف در مسجد من است.

    امام سجاد علیه السلام فرمود:

    خداوند از آن کس خشنودتر است که خانواده خود را بیشتر در رفاه و نعمت قرار دهد.

    حق زن این است که بدانی خداوند او را مایه آرامش و انس تو قرار داده است و بدانی این نعمتی است که خداوند به تو داده. پس باید او را گرامی داری و با وی نرمی کنی.

    امام صادق علیه السلام فرمود:

    مرد برای اداره منزل و خانواده خود به سه ویژگی نیاز دارد که اگر در طبیعت او نباشد، باید خود را با تکلّف به آنها وادارد: خوش رفتاری، گشاده دستی سنجیده و غیرت برای حفاظت از آنها.

    نقش زن در خانواده

    پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله فرمود:

    هر زنی که در خانه شوهر خود به قصد انجام دادن کارهای خانه چیزی را جا به جا کند، خداوند به او نظر می کند و هر که خداوند به او نظر کند، عذابش نمی دهد.

    زنی که شوهر خود را به کارهایی وادار می کند که او توانایی انجام دادن آنها را ندارد، هیچ یک از کارهای نیکش پذیرفته نخواهد شد.

    امام باقر علیه السلام فرمود:

    برای زن نزد پروردگارش هیچ شفاعت کننده ای کارسازتر از خشنودی شوهرش نیست.

    امام صادق علیه السلام فرمود:

    خوش بخت است خوش بخت، زنی که شوهر خود را گرامی می دارد و آزارش نمی دهد و در همه حال از وی فرمان می برد.

    وظیفه فرزند در خانواده

    پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله فرمود:

    خوشا به حال کسی که به پدر و مادرش نیکی کند؛ خداوند عمرش را زیاد می کند.

    امام علی علیه السلام فرمود:

    نیکی به پدر و مادر، بزرگ ترین فریضه است.

    امام صادق علیه السلام فرمود:

    پدر و مادر را بر فرزند سه حق است: در همه حال شکرگزار آنها باشد، در هر چه او را امر و نهی می کنند، به جز معصیت خدا، اطاعتشان کند و در نهان و آشکار خیرخواه آنان باشد.

    امام رضا علیه السلام فرمود:

    خداوند به سپاس گزاری از خود و پدر و مادر فرمان داده است. پس هر کس از پدر و مادرش سپاس گزاری نکند، خداوند را سپاس نگفته است.

    ۱ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰۶ مهر ۹۵ ، ۱۲:۵۶
    نور الله مزینانی