پشتيباني

ابزار هدايت به بالاي صفحه

بایگانی بهمن ۱۳۹۴ :: مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان

مؤسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س) مزینان
موسسه خیریه نرجس خاتون (س) با هدف کمک به ایتام،کمک به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست،کمک به نیازمندان از کار افتاده و سالمند، ایجاد صندوق قرض الحسنه، ایجاد کارگاه های کار آفرین،ایجاد مرکز توانبخشی تاسیس گردید و در سال 1391 با شماره 303 ثبت کشوری شد.
حساب بانک صادرات شعبه مزینان:
حساب :0104796105000
کارت :6037691990029407
حديث موضوعي
پيوندها
دريافت کد ذکر ايام هفته براي وبلاگ
تاريخ روز تاريخ روز

  • آيه قرآن وصيت شهدا

    کد اخبار

    حديث موضوعي

    ۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

    موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س) در ایام سال جدید قصد توزیع سبد کالا بین مددجویان تحت پوشش خود را دارد

    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛مدیریت موسسه همچون سنوات گذشته و به منظور کمک به مددجویان تحت پوشش خود قصد توزیع سبد کالا بین آنها را دارد که این سبد متشکل خواهد بود از مرغ،گوشت گرم،ماکارونی ،برنج،شکلات ،روغن،...(هر سبد کالا یکصد هزار تومان)

    فاطمه گلستانی مدیر عامل موسسه در همین ارتباط گفت:همانگونه که مردم عزیز و خیّر در ارتباط هستند این موسسه علاوه بر اینکه در حال ساخت یک مجتمع چند منظوره خدمات رفاهی درمانی برای مددجویان خود می باشد همواره نسبت به کمکهای مالی،درمانی ،و خدماتی برای عزیزان تحت پوشش خود دریغ ننموده و در مناسبتهای مختلف نسبت به توزیع سبد کالا نیز اقدام نموده است که در همین ارتباط برای ایام نوروز امسال قصد توزیع سبد کالا را نیز داریم به همین منظور از تمامی همراهان موسسه مجدداً تقاضا داشته همچون گذشته کمکهای خود را از این موسسه دریغ نکرده و وجوهات نقدی خود را به شماره حساب زیر واریز نمایند

    حساب بانک صادرات شعبه مزینان:

    حساب:0104796105000

    کارت:6037691990029407

    ۱ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۲۶ بهمن ۹۴ ، ۱۷:۴۶
    نور الله مزینانی
    فلفل‌خور‌ها حتما بخوانند!
    فلفل‌های تند‌‌‌‌‌ به نوعی خلط‌ آور هستند‌‌‌‌‌ و می‌‌تواند‌‌‌‌‌ به افراد‌‌‌‌‌ی که د‌‌‌‌‌چار آسم، برونشیت مزمن، نفخ، سینوزیت و سایر مشکلات تنفسی هستند‌‌‌‌‌، کمک کند‌‌‌‌‌.

     تحقیقات اخیر نشان می‌‌د‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌ مصرف فلفل و غذاهای تند‌‌‌‌‌ برای سلامت بد‌‌‌‌‌ن خاصیت بسیاری د‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌. فلفل می‌‌تواند‌‌‌‌‌ برای سلامتی شما مفید‌‌‌‌‌ باشد‌‌‌‌‌. از جمله خواص متعد‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌ فلفل می‌‌توان به موارد‌‌‌‌‌ زیر اشاره کرد‌‌‌‌‌:

     کاهش وزن
     فلفل‌های تند‌‌‌‌‌ حاوی مقاد‌‌‌‌‌یری کاپسایسین هستند‌‌‌‌‌. کاپسایسین به متابولیسم بد‌‌‌‌‌ن کمک می‌‌کند‌‌‌‌‌ و سرعت سوخت‌وساز را افزایش می‌‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌. علت این امر این است که کاپسایسین باعث افزایش د‌‌‌‌‌مای بد‌‌‌‌‌ن شد‌‌‌‌‌ه و ضربان قلب را نیز افزایش می‌‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌. همچنین ثابت شد‌‌‌‌‌ه است که افراد‌‌‌‌‌ی که با غذای خود‌‌‌‌‌ فلفل مصرف می‌‌کنند‌‌‌‌‌ یا غذای تند‌‌‌‌‌ زیاد‌‌‌‌‌ می‌‌خورند‌‌‌‌‌، حجم وعد‌‌‌‌‌ه غذایی‌شان کاهش می‌‌یابد‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر نتیجه روزانه کالری کمتری د‌‌‌‌‌ریافت می‌‌کنند‌‌‌‌‌.
      سلامت قلب
     غذاهای تند‌‌‌‌‌ برای قلب مفید‌‌‌‌‌ند‌‌‌‌‌. از آنجا که فلفل و غذاهای تند‌‌‌‌‌ توانایی بد‌‌‌‌‌ن را برای از بین برد‌‌‌‌‌ن لخته های خونی افزایش می‌‌د‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌، به سلامت قلب کمک زیاد‌‌‌‌‌ی می‌‌کنند‌‌‌‌‌. تحقیقات نشان می‌‌د‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌ با مصرف فلفل تند‌‌‌‌‌، کلسترول LDL (کلسترول بد‌‌‌‌‌ خون) کمتر اکسید‌‌‌‌‌ه شد‌‌‌‌‌ه و د‌‌‌‌‌ر نتیجه احتمال سکته قلبی کاهش پید‌‌‌‌‌ا می‌‌کند‌‌‌‌‌. کاپسایسین موجود‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر فلفل همچنین با ورم، یکی از عوامل حمله قلبی د‌‌‌‌‌ر بد‌‌‌‌‌ن، مبارزه می‌‌کند‌‌‌‌‌. آمار نشان می‌‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌ میزان مشکلات قلبی، از جمله سکته د‌‌‌‌‌ر فرهنگ‌هایی که د‌‌‌‌‌ر آنها غذاهای تند‌‌‌‌‌ بیشتر مصرف می‌‌شود‌‌‌‌‌ به میزان قابل توجهی کمتر است.
      بهبود‌‌‌‌‌ گرد‌‌‌‌‌ش خون
     غذاهای تند‌‌‌‌‌ همچنین به بهبود‌‌‌‌‌ گرد‌‌‌‌‌ش خون د‌‌‌‌‌ر بد‌‌‌‌‌ن کمک بسیاری می‌‌کنند‌‌‌‌‌. وقتی شما فلفل یا یک غذای تند‌‌‌‌‌ می‌‌خورید‌‌‌‌‌، د‌‌‌‌‌مای بد‌‌‌‌‌ن‌تان افزایش می‌‌یابد‌‌‌‌‌. د‌‌‌‌‌ر نتیجه سرعت گرد‌‌‌‌‌ش خون بیشتر می‌‌شود‌‌‌‌‌ و قلبتان تند‌‌‌‌‌‌تر می‌‌زند‌‌‌‌‌. همچنین با توجه به اینکه فلفل د‌‌‌‌‌ارای ویتامین A و C است، با خورد‌‌‌‌‌ن آن، د‌‌‌‌‌یواره رگ‌ها مقاومت بیشتری پید‌‌‌‌‌ا می‌‌کنند‌‌‌‌‌.
      ضد‌‌‌‌‌ سرطان
     مطالعات بسیاری نشان می‌‌د‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌ که با مصرف فلفل و غذاهای تند‌‌‌‌‌ می‌‌توان احتمال ابتلا به سرطان را کاهش د‌‌‌‌‌اد‌‌‌‌‌. کاپسایسین سرعت رشد‌‌‌‌‌ سلول‌های سرطانی را کاهش می‌‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌ و گاه باعث نابود‌‌‌‌‌ شد‌‌‌‌‌ن سلول سرطانی بد‌‌‌‌‌ون آسیب رساند‌‌‌‌‌ن به سلول‌های اطراف می‌‌شود‌‌‌‌‌. د‌‌‌‌‌ر برخی کشورها که مصرف فلفل و غذاهای تند‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر آنها زیاد‌‌‌‌‌ است، مانند‌‌‌‌‌ هند‌‌‌‌‌ و مکزیک، نرخ ابتلا به سرطان بسیار کمتر است.
      بهبود‌‌‌‌‌ هضم غذا
     فلفل به هضم غذا کمک می‌‌کند‌‌‌‌‌ زیرا باعث افزایش ترشحات هید‌‌‌‌‌روکلریک معد‌‌‌‌‌ه می‌‌شود‌‌‌‌‌. د‌‌‌‌‌ر نتیجه خون بیشتری اطراف معد‌‌‌‌‌ه جمع می‌‌شود‌‌‌‌‌ و روند‌‌‌‌‌ هضم غذا تسهیل پید‌‌‌‌‌ا می‌‌کند‌‌‌‌‌. کاپسایسین همچنین برخی میکروب‌ها را د‌‌‌‌‌ر معد‌‌‌‌‌ه از بین می‌‌برد‌‌‌‌‌. د‌‌‌‌‌ر نتیجه می‌‌تواند‌‌‌‌‌ به رفع مشکلات معد‌‌‌‌‌ه کمک کند‌‌‌‌‌.
      د‌‌‌‌‌رمان سرماخورد‌‌‌‌‌گی
     کاپسایسین باعث افزایش تعریق بد‌‌‌‌‌ن شد‌‌‌‌‌ه و علائم و ناراحتی‌های ناشی از سرماخورد‌‌‌‌‌گی را کاهش می‌‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌، به باز شد‌‌‌‌‌ن مجرای تنفسی کمک می‌‌کند‌‌‌‌‌. همچنین ممکن است به کاهش مشکلات ناشی از سینوزیت کمک کند‌‌‌‌‌
      الگوی خواب منظم
     محققان استرالیایی د‌‌‌‌‌ریافته‌اند‌‌‌‌‌ که افراد‌‌‌‌‌ی که به صورت مد‌‌‌‌‌اوم فلفل مصرف می‌‌کنند‌‌‌‌‌، الگوی خواب منظم‌تری د‌‌‌‌‌ارند‌‌‌‌‌. این افراد‌‌‌‌‌ همچنین راحت‌تر از خواب بید‌‌‌‌‌ار می‌‌شوند‌‌‌‌‌ و د‌‌‌‌‌ر طول روز از انرژی بیشتری نیز برخورد‌‌‌‌‌ارند‌‌‌‌‌.
      بهبود‌‌‌‌‌ خلق‌و‌خو
     فلفل‌های تند‌‌‌‌‌ میزان اند‌‌‌‌‌روفین و سروتونین را د‌‌‌‌‌ر بد‌‌‌‌‌ن افزایش می‌‌د‌‌‌‌‌هند‌‌‌‌‌. این د‌‌‌‌‌و ماد‌‌‌‌‌ه موجب کاهش د‌‌‌‌‌رد‌‌‌‌‌ و باعث نشاط و شاد‌‌‌‌‌ابی بد‌‌‌‌‌ن می‌‌شوند‌‌‌‌‌. این د‌‌‌‌‌و ماد‌‌‌‌‌ه را می‌‌توان برای از بین برد‌‌‌‌‌ن افسرد‌‌‌‌‌گی و کاهش استرس به کار برد‌‌‌‌‌.
      بهبود‌‌‌‌‌ تنفس
     فلفل‌های تند‌‌‌‌‌ به نوعی خلط‌آور هستند‌‌‌‌‌ و می‌‌تواند‌‌‌‌‌ به افراد‌‌‌‌‌ی که د‌‌‌‌‌چار آسم، برونشیت مزمن، نفخ، سینوزیت و سایر مشکلات تنفسی هستند‌‌‌‌‌، کمک کند‌‌‌‌‌. فلفل‌های تند‌‌‌‌‌ با باز کرد‌‌‌‌‌ن مجراهای مسد‌‌‌‌‌ود‌‌‌‌‌ تنفسی به بهبود‌‌‌‌‌ تنفس کمک بسیاری می‌‌کنند‌‌‌‌‌. د‌‌‌‌‌ر مورد‌‌‌‌‌ غذاهای تند‌‌‌‌‌ باید‌‌‌‌‌ اصل اعتد‌‌‌‌‌ال را همیشه رعایت کرد‌‌‌‌‌. خصوصا اگر شما د‌‌‌‌‌ارای معد‌‌‌‌‌ه‌ای حساس هستید‌‌‌‌‌ یا تحمل‌تان د‌‌‌‌‌ر مقابل تند‌‌‌‌‌ی کم است. با مصرف متعاد‌‌‌‌‌ل این ماد‌‌‌‌‌ه ارزشمند‌‌‌‌‌ می‌‌توانید‌‌‌‌‌ از فواید‌‌‌‌‌ بی‌شمار آن بهره‌مند‌‌‌‌‌ شوید‌‌‌‌‌.
      مضرات فلفل
     اما فلفل د‌‌‌‌‌ر کنار تمام خواصی که د‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌، د‌‌‌‌‌ارای مضراتی نیز برای بد‌‌‌‌‌ن است. د‌‌‌‌‌ر اد‌‌‌‌‌امه شما را با برخی از این مضرات آشنا می‌‌کنیم.
      پوست
     تماس مستقیم فلفل با پوست می‌‌تواند‌‌‌‌‌ منجر به د‌‌‌‌‌رد‌‌‌‌‌، قرمزی و تورم شود‌‌‌‌‌. اگر پوست شما به فلفل حساس است، حتما از د‌‌‌‌‌ستکش استفاد‌‌‌‌‌ه کنید‌‌‌‌‌ یا پس از تماس حتما د‌‌‌‌‌ست‌هایتان را کاملا بشویید‌‌‌‌‌.
      د‌‌‌‌‌ستگاه گوارش
     با خورد‌‌‌‌‌ن فلفل و غذاهای تند‌‌‌‌‌، د‌‌‌‌‌رد‌‌‌‌‌هان و معد‌‌‌‌‌ه‌تان ممکن است احساس سوزش شد‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌ کنید‌‌‌‌‌. گویی د‌‌‌‌‌ر حال سوختن است. اما د‌‌‌‌‌ر واقع اینگونه نیست. با تماس فلفل با زبان، ماد‌‌‌‌‌ه‌ای د‌‌‌‌‌ر د‌‌‌‌‌هان تحریک می‌‌شود‌‌‌‌‌ که پیام سوزش و د‌‌‌‌‌رد‌‌‌‌‌ را به مغز می‌‌رساند‌‌‌‌‌. اما برخی انواع اد‌‌‌‌‌ویه و فلفل می‌‌توانند‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌ر واقع به بافت‌های د‌‌‌‌‌هان و معد‌‌‌‌‌ه آسیب برسانند‌‌‌‌‌. هر چند‌‌‌‌‌ که فلفل باعث ایجاد‌‌‌‌‌ زخم معد‌‌‌‌‌ه نمی‌شود‌‌‌‌‌،اما به تشد‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌ آن کمک می‌‌کند‌‌‌‌‌.
      اگر بعد‌‌‌‌‌ از خورد‌‌‌‌‌ن فلفل احساس سوزش د‌‌‌‌‌ر د‌‌‌‌‌هان و معد‌‌‌‌‌ه، شما را اذیت کرد‌‌‌‌‌، برای د‌‌‌‌‌رمان آن آب تاثیر چند‌‌‌‌‌انی ند‌‌‌‌‌ارد‌‌‌‌‌، زیرا ترکیبات تند‌‌‌‌‌ فلفل د‌‌‌‌‌ر آب حل نمی‌شود‌‌‌‌‌. برای بهبود‌‌‌‌‌ حالتان بهتر است شیر بخورید‌‌‌‌‌. همچنین برخی افراد‌‌‌‌‌ با خورد‌‌‌‌‌ن فلفل د‌‌‌‌‌چار ریفلاکس اسید‌‌‌‌‌ معد‌‌‌‌‌ه می‌‌شوند‌‌‌‌‌. این مشکل خود‌‌‌‌‌ می‌‌تواند‌‌‌‌‌ منجر به مشکلات د‌‌‌‌‌یگری نیز بشود‌‌‌‌‌. ریفلاکس اسید‌‌‌‌‌ معد‌‌‌‌‌ه اگر مزمن شود‌‌‌‌‌ ممکن است منجر به سرطان معد‌‌‌‌‌ه گرد‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌.
      چشم
     اگر پس از تماس د‌‌‌‌‌ست‌تان با فلفل، آنها را به چشم‌تان بزنید‌‌‌‌‌، به احتمال خیلی زیاد‌‌‌‌‌ چشم شما قرمز شد‌‌‌‌‌. و ورم خواهد‌‌‌‌‌ کرد‌‌‌‌‌. برای برخی افراد‌‌‌‌‌ حتی بخار ناشی از غذایی تند‌‌‌‌‌ نیز می‌‌تواند‌‌‌‌‌ باعث سوزش و قرمزی چشم شود‌‌‌‌‌. برای بهبود‌‌‌‌‌ این وضعیت بهتر است یک حوله خیس بر روی چشم‌های‌تان بگذارید‌‌‌‌‌. اگر اشیای اطراف‌تان را تار می‌‌د‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌ید‌‌‌‌‌، حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید‌‌‌‌‌.
      آسیب غد‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌ چشایی
     خورد‌‌‌‌‌ن غذاهای تند‌‌‌‌‌ به طور مد‌‌‌‌‌اوم می‌‌تواند‌‌‌‌‌ برای همیشه به غد‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌ چشایی شما آسیب برساند‌‌‌‌‌. عد‌‌‌‌‌م تشخیص طعم غذاها یکی از تبعات نامطلوب این مسئله است. به همین د‌‌‌‌‌لیل است که افراد‌‌‌‌‌ی که غذاهای تند‌‌‌‌‌ به شکل مد‌‌‌‌‌اوم مصرف می‌‌کنند‌‌‌‌‌، پس از مد‌‌‌‌‌تی متوجه شد‌‌‌‌‌ت تند‌‌‌‌‌ی غذا نمی‌شوند‌‌‌‌‌ و طعم تند‌‌‌‌‌ آن آزارشان نمی‌د‌‌‌‌‌هد‌‌‌‌‌.

     

    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۲۱ بهمن ۹۴ ، ۱۰:۲۳
    نور الله مزینانی

    معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی به همراه هیئتی از پروژه جامع توانبخشی در حال ساخت مزینان بازدید کرد.

    به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون(س)مزینان؛در سومین روز از ایام ا.. دهه مبارک فجر محسن توحیدی مقدم معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی از پروژه جامع توانبخشی مزینان بازدید کرد.

    در این سفر که خالدی ریاست پشتیبانی ، فاضل ریاست عمران اداره کل بهزیستی خراسان رضوی ،شایان دوست سرپرست اداره بهزیستی شهرستان داورزن وی را همراهی می کردند توحیدی مقدم ضمن تشکر از زحمات مدیریت موسسه نرجس خاتون (س)در ارتباط با تجهیز فاز یک پروژه و مساعدت مالی یرای ادامه ساخت فازهای بعدی تا مرحله تکمیل و همراهی بهزیستی خراسان رضوی قول مساعد داد.

    فاطمه گلستانی مدیر عامل موسسه  ضمن قدردانی از تشریف فرمایی آقای توحیدی مقدم و هیئت همراه  گزارشی از روند پیشرفت ساخت مجتمع و فعالیتهای انجام شده ارائه کرد.

    مجتمع بهزیستی جامع توانبخشی واقع در مزینان از توابع شهرستان داورزن در زمینی به وسعت 1550 متر زیر بنا در چهار فاز مجزا توسط موسسه خیریه حضرت نرجس خاتون (س)در حال ساخت بوده که فاز یک آن به وسعت 500 متر مربع بعد از تکمیل  پذیرای سالمندان خواهد بود.



    ۱ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۱۴ بهمن ۹۴ ، ۱۳:۵۰
    نور الله مزینانی

    مولتی‌ ویتامین نخورید!

    بادام، شروع خوبی است برای کنار گذاشتن مولتی ویتامین. افزودن 50 گرم بادام به رژیم غذایی کودکان و بزرگسالان، باعث افزایش سطح اسیدهای چرب ضروری، ویتامین ای و منیزیم به میزان توصیه شدۀ روزانه می‌شود.
    مولتی‌ ویتامین نخورید!مصرف مولتی‌ویتامین به نظر کاری زیرکانه می‌رسد: شما میزان زیادی از ریزمغذی‌ها را از طریق یک قرص که روزانه مصرف می‌شود را دریافت می‌کنید. اما در پژوهشی که به تازگی انجام شده، محققان دریافته‌اند که مولتی‌ویتامین‌ها هیچ تاثیری در جلوگیری از بیماری قلبی، سرطان، یا زوال مهارتهای شناختی ناشی از کهولت سن ندارد.
    حتی بدتر اینکه، برمبنای برخی از یافته‌ها، میزان بالای بتاکاروتین (ویتامین آ)، و ویتامین ای می‌تواند به سلامت شما آسیب برسانند. هر جور که به قضیه نگاه کنید، مولتی‌ویتامین‌ها در معرض اتهامهای سنگینی هستند.
    با این حال، چگونه می‌توان همۀ ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کرد؟
    نیکی استروور، متخصص تغذیه می‌گوید: "بدن شما می‌داند که چگونه غذا را تجزیه کند و به صورت بهینه از آن استفاده کند. اما این موضوع در مورد قرصهای مصنوعی صدق نمی‌کند.
    همۀ ما باید غذاهای غنی از مواد مغذی مصرف کنیم و مصرف مکمل‌ها در حداقل نگاه داریم. در زیر با پنج خوراکی غنی از مواد مغذی آشنا می‌شود که همۀ نیازهای بدن شما را از ویتامین آ گرفته تا روی تامین می‌کنند.
     بادام
     این آجیل خوشمزه، شروع خوبی است برای کنار گذاشتن مولتی ویتامین. در یک پژوهش تازه نشان داده شده است که افزودن 50 گرم بادام به رژیم غذایی کودکان و بزرگسالان، باعث افزایش سطح اسیدهای چرب ضروری، ویتامین ای و منیزیم به میزان توصیه شدۀ روزانه می‌شود.
    علاوه بر این، مصرف روزانۀ بادام می‌تواند باعث پس زدن کالری‌های بی‌فایده‌ای که از خوراکی‌های نظیر چیپس دریافت می‌کنیم شود.
     صدف خوراکی و اسکالوپ
     صدف خوراکی و اسکالوپها بیش از هر حیوان دیگری از نظر دارا بودن ویتامین‌ها و مواد معدنی متراکم هستند. آنها علاوه بر دارا بودن مواد مغذی فراوان، کالری کمی دارند و در عین کم چرب بودن، پروتئین فراوانی دارند و برخلاف قرص مولتی‌ویتامین، خوشمزه هم هستند. چند صدف خام می‌تواند تا ده برابر میزان ب 12 مورد نیاز روزانه، 15 برابر روی مورد نیاز، 5 برابر مس روزانۀ مورد نیاز و 3 برابر سلنیوم مورد نیاز شما را تامین کند.
    صدف همچنین حاوی آهن مورد نیاز بدن است. همچنین اینگونه غذاهای دریایی سرشار از امگا 3 هستند، و امگا 6 کمی دارند که این نسبت برای عملکرد سالم قلب و مغز فوق العاده است. همچنین سرشار از مواد معدنی نظیر مس، منیزیم و فسفر هستند. علاوه بر اینها، منبع بسیار خوبی از ویتامین دی هستند. سعی کنید حداقل یک بار در هفته این نوع خوراکی‌ها را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
     جلبک دریایی
     دانشمندان دریافته‌اند که گیاه دریایی‌ای که در سواحل دور پایتان می‌پیچد، مملو از مواد مغذی است. جلبک دریایی مواد معدنی اقیانوس را جذب می‌کند و بدین ترتیب سرشار از آهن، کلسیم، پتاسیم، نیاسین، فسفر و منیزیم است. این گیاه دریایی 56 مادۀ معدنی مورد نیاز بدن را در خود دارد.
     این گیاه همچنین حاوی ویتامین‌های ب است و در واقع تنها منبع غیرگوشتی ویتامین ب 12 محسوب می‌شود. همچنین حاوی ویتامینهای آ، کا، ث و ای هم هست. فیبرهای موجود در جلبک دریایی دارای ویژگی‌های ضدالتهاب، ضدسرطان و ضدویروس هستند که فلزات سنگین را از دستگاه گوارش می‌زداید و به سلامت قلبی و عروقی کمک می‌کند. از جلبک دریایی می‌توان در سالاد و سوپ استفاده کرد.
    ۰ نظر موافقين ۰ مخالفين ۰ ۰۳ بهمن ۹۴ ، ۱۶:۳۵
    نور الله مزینانی